zaterdag 16 februari 2013

Ik ben verliefd op Ibiza!


Gisteravond ben ik gezellig met drie vriendinnen naar de must-see movie van dit moment, verliefd op Ibiza, geweest, om te vieren dat het vakantie is! (oké dit was eigenlijk niet de reden) verliefd op Ibiza is echt een té grappige film. Alleen jammer dat we door een technische storing van de beamer een uur moesten wachten tot de film begon, wel lief van het bioscooppersoneel dat we allemaal gratis een kopje thee of koffie kregen! En van overmaat tot ramp, ging ook nog 2 (!!) keer het beeld op zwart, en natuurlijk hadden die mensen niks door en de film ging dus door maar zonder geluid. 

Maar de film is zo ongelooflijk leuk en grappig en alles tegelijk dat je dat wel weer vergeet! Het waren ook zulke leuke verhalen. En natuurlijk moest ik als enige lachen toen die vader door Zara in het zwembad werd geduwd, oeps. En het acteren van de acteurs was ook goed naar mijn mening, dus topper-de-top.

Ik wou eigenlijk alleen een '' recensie '' schrijven over de film, maar toen kwam ik op het idee een inspiratiepost te maken over Ibiza, want ja ik ben verliefd op Ibiza!


Zie hierboven de collage van foto´s van Ibiza, en wat is het mooi, is het niet? haha! En joepie, het is eindelijk vakantie. Je l'aimeee. 

xxxx
Kelly

2 opmerkingen:

Thank you brooo!